Az Alessandro Schöpf Ausztria győztese növeli a német világbajnokság előtti bajokat

Németország nem élvezi a világbajnokság védelmének legjobb előkészületeit, miután a szombat este Ausztriában vereséget szenvedett.Joachim Löw csapata október óta nem nyert játékot, Angliával, Franciaországgal és Spanyolországgal együtt, és elvesztette Brazíliát, és most Ausztria óta azerbajdzsáni vereséget. Martin Hinteregger és Alessandro Schöpf a mérkőzést a fejére fordították, és Ausztria számára, aki nem lesz a világbajnokságban, hetedik egymást követő győzelem.

A játék a Wörthersee Stadionban Klagenfurtban, amely 100-at késleltetett percek óta az eső miatt volt az első a barátságos világbajnokok közül, aki szintén szaúd-arábiával fog szembenézni a BayArena-ban, mielőtt június 17-én Moszkvában megkezdné a címvédelmet Mexikóban.

A Löw 27 fős csapattagjainak esélye, hogy helyet Bet365 fogadások az interneten szerezzenek az utolsó 23-ban és a Freiburg csatárnő, Nils Petersen, átadták a debütált.Közben Manuel Neuer 2017 szeptembere óta kezdte meg az első lépést a törött lábról való helyreállítás után.

A sérülések ellenére a pálya nem volt tényező. Úgy nézett ki, mintha a meccs elkezdődne a zuhogó eső után, de a víz nagy része elvonult.

Ausztria elkezdte felfedezni lábát a félórás jelzés körül, és néhány páciens építési játék lehetőséget teremtett Peter számára Žulj, de egyenesen Neuerre rúgta, aki röviddel azután nagyszerűen mentette el Florian Grillitsch lövését, miután közel került a kapushoz.

Németország félidőig maradt fenn A második félidőben azonban Ausztria nyomást gyakorolt ​​a pályára, és 53 perc elteltével érdemes megemelni a pályát.Hinteregger megpróbált egy keresztet találni a távoli poszton, és kitűnő technikát mutatott be, hogy a röplabda visszahúzódjon a célba és a hálóba.

Žulj újabb erőfeszítéseket tett a postán, mielőtt Schöpf második alkalommal megverte Neutert 69 perc elteltével a Stefan Lainer-ről levágott vágást a közeli tartományból alakítottuk át. Németország ellentmondott, hogy bármit megjegyzéssel válaszoljon, és míg a XI. Mexikóval szembeni kezdetük sokszor különbözik a szombati csapattól, a támadást fenyegető fenyegetés nem okoz gondot Löw számára.

Németország menedzser azt mondta: „Az első félidőben méltányos labdarúgást játszottunk, de aztán megálltunk. Megengedtük Ausztrianak, hogy keresztezze és lövöldözze.Sokat kell emészteni. -World Cup barátságos a Friends Arena-ban. Balzsamos estén mindkét fél megragadta az alkalmat, hogy néhány játékos visszafelé nyújtson a szerencsétlen, barátságos barátságban, ahol rengeteg közvetlen labdarúgás és húsos kihívás volt.

várják az első gyermekük születését, Michael Krohn-Dehli kapta a játékvezető szerepét, de a svéd védelem megrázta.Emil Forsberg legjobb erőfeszítései későn jöttek el a játékban, amikor a Kiese-Thelin-t egy kisméretű csöpögéssel kezdték, de először lövése ártalmatlanul repült a keresztléc fölött. FC Copenhagen, de Thomas Delaney mellett Bet365 online sport fogadás gyorsan védekező szerepet töltött be, hogy megszüntesse Forsberg kreatív fenyegetését. Svédország első választású kapusa, Robin Olsen, aki szintén az FC Koppenhágában játszik, nem mutatott rossz következményeket a februárban megtartott törött csontcsontból, és finoman lecsapott a félórás jelre, hogy megmentse a Pione Sisto szúrós lövését. p>

A szárnyakkal működő Pione Sisto és Yussuf Poulsen rámutatott az elektromos ütemre, amelyet Dánia felkérhet Oroszországban, amikor a június 16-i Saransk-i Mordovia Arénában indították el a C Peru elleni kampányt.Két nappal később Svédország szembesül Dél-Koreával az N csoportban, Nyizsnyij Novgorodban.

Belgium és Portugália egyenletesen kiegyensúlyozott barátságban vettek 0-0-at. Mindkét oldal támadó szándékot mutatott, míg a belga Vincent Kompany védő megsérült, és aggodalomra ad okot a házigazdák számára. A középső védő megsebesítette magát, amikor a labda felé fordult, és majdnem azonnal elhagyta a pályát. Belgium legjobb esélye Jan Vertonghenre esett, a 100-as sapkát szerezve, a Beto kapusát akrobatikus mentésre kényszerítette a második időszak közepén.

Az Ír Köztársaság hátulról jött az USA 2-1 Dublinban, John O’Shea utolsó nemzetközi mérkőzésén.Bobby Wood elé tette a látogatókat, mielőtt a Shamrock Rovers Graham Burke – az első Írországi Ligája, aki 2007-ben Joe Gamble-től kezdte a XI. Ezután Alan bíró a 90. percben megnyerte a győztest, hogy az O’Shea tökéletes legyen.

Ezen a héten a világbajnokság melegítései

Rate this post