Gareth Southgate dicséri az önzetlen Kane-t és Anglia támadó szándékát

Gareth Southgate dicsérte csapatának csúszós megközelítését és a kapitány, Harry Kane önzetlen hozzájárulását, mivel Anglia jelzéseket talált arra, hogy találnak egy támadó harapást, ami a világbajnokságba kerül, barátságos sikerrel Nigériában.

Bár Anglia mindössze 25 gólt sikerült 17 Southgate-ben elhelyezett lámpatestben, és egy darabból és a nigériai ellenfél kapushibájából gólt szerzett, a Kane és Raheem Sterling, Jesse Lingard és Dele Alli kombinált játékában ígéretet tett.Ezek a pillantások optimistákra hagyják a vezetőt, hiszen ez a csapat megbomlik az ellenfeleket az oroszországi unibet online sportfogadás versenyen. amikor eljutunk Oroszországba – mondta Southgate. „De amit szerettem a csomópontokról és az önzetlen futásról, bárhol is voltak a terek, úgy tűnt, hogy szagát érezték és megtalálják őket. A srácok elég intelligensek ahhoz, hogy ezeket a megoldásokat dolgozzák ki, és ezt a technikát megtehessék. Én elégedett voltam ezzel. Védekező szilárdságunk van.A képzésben nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy több gólszerzési lehetőséget teremtsünk, és hogy több futást végezzünk, mint azok, amiket ma csináltunk. Anglia forró és hideg Nigériával szemben, miután Gary Cahill gyors indítása További információ

a versenyen végrehajtottuk, de ma az első félidő kiváló teljesítményt nyújtott a labdával, nagyon jó mozgalommal és csomópontokkal az első négy között. Túlterheltük a középpályát, és ha Raheem vagy Harry nem jött el, a középpályászaink fantasztikusan futottak hátra. Sok önzetlen egy- és kétérintéses játék volt. A hátsó játékunk jó hangulatú volt. Olyan jó volt, mint mi volt. A játékosoknak struktúrát adunk, és felkérjük őket, hogy tegyék meg a fajta futamokat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy ellenzéki problémákat okozhat, de a tudatosság és a hozzáérés.Egy kicsit jobb döntéshozatallal több célunk volt, mint két célunk.

Kane, aki az első alkalommal a versenyre hivatalosan kinevezett, hat célt ért el. öt játék a karszalag viselése közben. – Most már nagyszerűen áll a világjátékban – mondta Southgate. „Az ő hite abban, hogy mi lehetséges, hisz abban, hogy képes játszani minden alkalommal, amikor játszik… de ő egy önzetlen játékos. Nem volt olyan eset, amikor lövöldözés történt minden alkalommal, amikor megkapta a labdát. Mélyen süllyedt a linkre, az első félévben játszott egy mesés áthaladást Dele-be, és a kapcsolatjáték nagyon jó volt. Ő önzetlen módon játszott.Ez a lehető legjobb hatás, amit láthatsz, ha a közép-előrejelzés így játszik. ”Raheem Sterling leáll a héten a reflektorfényben, hogy Angliát nyerjen | Dominic Fifield Bővebben

Az aggodalomra ad okot az a rövid idő, ami után azonnal megtörtént az Anglia védekező jitterei. Arsenal Alex Iwobi gólt szerzett a játékban, bár a házigazdák visszanyerték a lelkesedésüket, hogy kiegyenlíthessenek egy kiegyenlítőt a Jordan Pickforddal, ami várhatóan a csapat első választása Oroszországban, ami nagyon szükséges biztosítékot nyújt.

„Kicsit lassú voltunk, hogy félidőben reagáltunk a taktikai változásaira, és ez igazán jó tesztnek bizonyult nekünk” – tette hozzá Southgate. „Olyan játékot kellett irányítanunk, amely ellenünk egy rövid varázslat ellen fordult volna.Miután visszanyertük, meggyőződtünk róla, még mindig okozott nekik problémákat a labdával, és nem igazán engedte meg, hogy ez utóbbiak egyértelműen esélyesek legyenek. Javíthatunk, amit tettünk. Az öt vagy hat perces varázslatot unibet fogadások az interneten meg kell tanulnunk, mert egy versenyen elegendő lehet, hogy kihozzak.

„Figyelembe vesszük, hogy ki játszik Costa Ricával szemben a következő 24 vagy 36 órában, de igazán elégedett volt azzal, amit Jordánia tett. Normális esetben, amikor Angliában játszol, nincs rengeteg lehetőség arra, hogy rengeteg megtakarítást hozzon létre. De a keresztekkel kapcsolatos döntéshozatala, az általa készített ütés, eloszlása ​​és nyugalma a csúszda felé halad…ami nagyon fontos volt ahhoz, ahogyan játszani akarunk. Nagyon elégedett lehet a teljesítményével.A játék jó gyakorlat volt, és egy újabb lépés a helyes irányba, hiszen ezekben a szereplőkben hittek. ”

Rate this post