Tony Pulis: Jürgen Klopp stílusa szexi, de ugyanaz a brit vezetőkben

A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Pulis úgy véli, hogy a külföldi edzők, mint például Jürgen Klopp, „szexi és fényesnek” tekinthetők a brit társaikhoz képest. Pulis megjegyzései követték a Sean Dyche augusztusában tett észrevételeit, amikor a Burnley menedzser azt mondta, hogy úgy érezte, hogy ugyanolyan magas nyomású stílust és formát használ, mint Klopp és Claudio Ranieri a Leicester City-ben. Dyche hozzátette, hogy a fiatal Betclic sportfogadás bónusz angol vezetőket „dinoszauruszokként” ábrázolják.

A West Brom a Burnley-t a Premier League-ben a Hawthorns-ban fogadja hétfőn este mindkét csapatnál, akik visszafelé nyertek. A mérkőzés előtt Pulis megosztotta Dyche csalódottságát a brit edzők megítélésének módjával szemben. A legközelebbi Brom Saido Berahino visszatér Franciaországban a fitnesz táborba. Tovább

„Ez így van.Ők jönnek az Betclic online fogadási útmutatók országba, szexiek, újok, fényesek ”- jegyezte meg Puli a Birmingham Mail-nek. – Ez rendben van, ragyogó, nem probléma számomra.

„Meghallgatom őket, azt mondják, hogy Klopp naponta háromszor kiképzi őket a szezon előtti időszakban. Soha nem gondoltam volna erre. Ez az, amit Sean szól.Megdöbbentő dolgokat csinálnak, amiket soha nem hallottunk. egy kondicionáló tábor Franciaországban, amikor küzd, hogy visszanyerje a fitneszét, miután az úgynevezett „zűrzavar időszak” volt. a Premier League-hez szükséges forma és alkalmasság ”- mondta Berahino, amely erősen kapcsolódik a Tottenham Hotspur-hoz való elmozduláshoz az elmúlt 12 hónapban. ez az volt, ahol megtaláltam Betclic online fogadási magam, és keményen megüt. ”

Rate this post